miércoles, 11 de mayo de 2011

Un dia inolvidable

Han passat ja uns dies del curs que vam dedicar a les textures amb la Brigit Aubeso, encara estic intentant assimilar tots els coneixements que vam impartir en un sol dia. He dedicat cada matí i abans d'anar al la feina a practicar els acolxats a màquina (la meva màquina de cosir és molt sencilla i no em permet vellugar la roba com jo voldría). Però soc tossuda i segur que un d'aquests dies us podré mostrar el meu treball acabat.










He de dir que vaig conèixer a la Montse del blog de "les petites coses" i em va maravellar com per primera vegada utilitzava la màquina per acolchar, te un domini innat.
Una abraçada ben forta per les meves companyes i un mil.lió de petons a la Brigit per la seva paciència, si teniu opurtunitat no deixeu de fer un curs amb ella, en quedareu enamorades.
Us deixo moments innolvidables.  

1 comentario:

  1. Hola Paloma! Ja veuràs com et queda genial; la tossuderia combinada amb constància acaba donant bons resultats. I gràcies per el comentari del "domini innat", jajajaja, amb la meva màquina no puc fer reeeees! la roba queda travada i no hi ha qui la bellugui!
    Però ho vàrem passar bé, eh!!! Una abraçada!

    ResponderEliminar